Hoe kan ik reserveren?
Als u een accommodatie reserveert via ons telefoonnummer 074 277 78 66, gaat u een overeenkomst met ons aan. Wij zullen uw reservering per mail aan u bevestigen. Bij het telefonisch reserveren worden de huurprijs en de daarbij komende kosten met u doorgenomen, zodat u op de hoogte bent van de totale verblijfskosten alvorens u tot reserveren overgaat.

Kan ik een reservering annuleren?
Indien u ons te kennen heeft gegeven een bepaalde accommodatie te reserveren, gaan wij er vanuit dat deze mondelinge toezegging een definitieve reservering betreft van de desbetreffende accommodatie. Indien u genoodzaakt bent deze reservering te annuleren tot zes weken voor aanvang van de huurperiode , ontvangt u 50% van de huur retour en 100% van de schoonmaak- en stomerijkosten.


Kan ik een optie krijgen en wat houdt een optie precies in?
Als u een accommodatie op het oog heeft, kunnen we de accommodatie voor u in optie zetten, tenzij de gewenste aankomstdatum binnen 6 weken ligt. De accommodatie wordt dan vrijblijvend voor u vastgehouden. Let op: deze optie is maximaal 1 week geldig! Binnen deze week laat u ons weten of de reservering wel of niet doorgaat. We kunnen opties niet verlengen.

Kan ik een accommodatie eerst bezichtigen?
Uiteraard! Maakt u een afspraak via ons telefoonnummer 074 277 78 66 als u een accommodatie wilt bezichtigen. In combinatie met een optie bent u dan verzekerd dat de periode nog beschikbaar is voor de periode waarin u deze mogelijk zou willen reserveren. Wij regelen graag voor u een kijkafspraak ter plaatse.

© TopLokaties.eu 2007-2020 Reserveringsvoorwaarden en disclaimer.