Binnenkort meer informatie

Vergaderen, lekker eten en drinken, genieten van cultuur en natuur en spelen op de mooiste golfbanen, dat biedt Toplokatie Toscana. Het prachtig sfeervolle landgoed ligt net buiten het plaatsje Radicondoli in de Toscane. Via een oprijlaan komt u op het landgoed en ziet u recht voor u het prachtige statige recent gerenoveerde landhuis uit 1600. Het landhuis heeft een grote parkachtige tuin met zwembad en jacuzzi. Het landgoed strekt zich uit over een gebied van 200 hectare met olijf- en dennenbomen en er zijn verschillende mooie wandelroutes die u door het schitterende landschap leiden. Het landhuis heeft 12 tweepersoons slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche. Het landhuis heeft een uitstekende keuken en de ingrediënten voor de gerechten komen van het landgoed zelf of worden gekocht bij de boerderijen uit de nabije omgeving. Natuurlijk kunt u ook zelf gerechten klaarmaken onder de deskundige begeleiding van onze kokkin. Zelf verse pasta's maken of (geduldig) risotto bereiden...

Golfen in Toscane is een fantastische ervaring door de prachtige natuur, het milde klimaat en de mooie greens. Golf Club Toscana Resort Castelfalfi is misschien wel de mooiste golfbaan van Toscane. De Castelfalfi Golfclub is gelegen tussen de heuvels nabij Montaione en is ontworpen door designer Mancinelli uit Rome. De baan heeft 18 holes en een lengte van 6.645 meter. De vele obstakels, waterpartijen en uitgestrekte fare ways maken deze baan geliefd bij elke golfer. Een andere beroemde golfbaan is de Circolo del Golf dell'Ugolino in Gassina (bij Florence), waar verschillende wereldspelers u voor gingen. Ook de weids opgezette Le Pavoniere Golf Club is een bijzondere ervaring. Verder is de Poggio dei Medici Golf Club  bij Scarperia erg geliefd vanwege het typisch Toscaanse landschap.  

TopLokatie Toscana zorgt voor een even zakelijke als prettige logeerervaring. Deze TopLokatie is geschikt vanaf 6 tot 15 personen. Binnenkort meer informatie.
Golfweer
TopLokatie Toscana
Meer golfweer